Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dělení rubrik na Poradte.cz

Od: askmenow* odpovědí: 12 změna:

Ahoj,

zajímalo by mne, co říkáte na zdejší dělení témat do rubrik. Vyhovuje vám, nebo vám připadá, že nějaká rubrika chybí?

Nemám žádnou moc to měnit, ptám se jen ze zvědavosti, osobně mě totiž pořád fascinuje, proč je tu rubrika Nejen pro ženy, ale není Nejen pro muže. Taky by mi přišla užitečná rubrika Zdraví, protože otázky z ní se dost neurčitě pohybují mezi Společnost, Volná diskuze atd.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nechybí mi osobně rubrika "Nejen pro muže", některé záležitosti jsou čistě ženské (bez urážky) a už název rubriky "Nejen pro ženy" dává dostatečný prostor i mužům k vyjádření. Rozdělení mi celkem vyhovuje, mám určité výhrady k dotazům na Admina, mohu zvolit přání nebo stížnost, ale pouhý "dotaz" tam není...

Většinou se se svými radami pohybuji v oblasti stavařiny, bohužel je vše skryto někde po Domácnost a bydlení, asi by si toto téma zaloužilo svoji rubriku rozumně strukturovanou... Admin asi poslední dobou řeší důležitější věci, ale zkusím do něj "rejpnout", aby se zamyslel i nad touto kosmetickou úpravou poradny...

ADMINéééé! *hej*

výtka
Upozornění od administrátora 20. 06. 2012 09:51:28
hádej, kde je tento text: Upozornení: Tento kontakt slouží pro komunikaci s administrátorem ve smyslu provozu serveru a pod., nikoliv k rešení otázek, které Vás trápí ohledne Vašich sousedu, vztahu, reklamací atd - ty prosím vložte jako novou otázku.
askmenow*
hodnocení

Nemyslela jsem to tak, že by rubrika Nejen pro ženy nedávala prostor mužům k vyjádření. Přijde mi velmi vjodně koncipovaná k řešení více či méně čistě ženských záležitostí a líbí se mi, že když je to téma, ke kterému má co říct nějaký muž, řekne to.

Proto by mi přišlo vhodné i kdyby bylo Nejen pro muže, kde byste si mohli radit, co já vím, třeba o tom, jak se vám s přibývajícími lety mění erekce. S tím mi ženy zase nemáme osobní zkušenost, ale na stejném principu jako výše, bysme mohly přispět z našeho pohledu - co se stává partnerům, čím se nemáte trápit, protože to chápeme atd.

Zrovna věci kolem erekce se tu řeší celkem často.

Nebo pocení... (to se netýká jen mužů, samozřejmě).

... a pak jsou takové věci buď ve Volné diskuzi, což mi nepřijde úplně vhodné, zaprvé když někdo chce poradit, odlehčeně řečeno, jak se lépe stříkat deodorantem, není to úplně diskuze a hlavně je škoda, že pak autor nemůže použít hodnocení. Nebo jsou ve Společnosti... a mě úplně "společenská" nepřijdou ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Nedávno jsem se ztrácela v mém dotazu o urnovym hrobu.Snažím se dotazy řadit do vhodné rubriky.Ale tady jsem měla problém.Jak opravit a koho sehnat na práci aby na dálku opravil urnovy hrob?Chtěla jsem za připadnou pomoc udělit hodnocení.Nevěděla jsem zda společnost nebo volná diskuze taky podrubrika byla oříšek:) No a pak tu je smenarna na kartičky z Alberta.Je ve volne diskuzi ale podrubrika zvířata...Dotaz by měl být někde jinde než u zvířat;)
doplněno 20.06.12 06:39: Ano Hope řeší spoustu jiných věcí...

hodnocení

0x

souhlasím, mě jich tu taky pár chybí... ale je moudré počkat, až je víc otázek do jedné rubriky a teprve pak jí zakládat, tak se to děje vlastně neustále viz řešení příkladů, poznej cokoliv apd :)

náměty jsou určitě vítány, na velké rubriky (nejen pro muže, extra společnost) to ovšem nevidím :)

tady je posledních 10 nových rubrik (některé duplicitně, pravda :) Ani poloviny jste si nevšimli, přiznejte se! :-D

Domácnost a bydlení /vybavení domácnosti
Nejen pro ženy /hubnutí
Domácnost a bydlení /bazény
Domácnost a bydlení /elektroinstalace
Volná diskuze /poznej živocicha
Rostliny a pestování /poznej rostlinu
Zvírata /poznej živocicha
Škola /rešení príkladu
Spolecnost /poznej název písne
Volná diskuze /rešení príkladu

askmenow*
hodnocení

A to já si zase všimla ;)

sargo*
hodnocení

0x

"Zdraví" by bodlo rozhodně. :)

společnost/zdraví nebo zdraví/hlava, zdraví/ucho, zdraví/proč nezdraví? *smich*

hodnocení

0x

Já si nemohu pomoci, mi stále vadí - diskuze - A to proto, že jedna otázka na rostlinu je v rostlinách a úplně stejná, ale na jinou trávu, je v diskuzi. A pak mám problém se zpětným hledáním. Jakmile hledám rostlinu, měla by být v rostlinách a ne v diskuzi a nikde jinde. Totéž když hledám něco o psovi, mělo by to být ve zvířatech u psů. A když sádruju, mělo by to být v domácnosti a už nikde jinde *bum*Diskutovat by se mělo o politice, vtipech, názorech. O neuchopitelných věcech. Jinak výhrady nemám, ale vadí mi něco najít a vlastně ani nevím, kde to mám hledat, protože to může být na několika místech.*plac*

p.s. Nejsou Slováci kapku jiní, než my, že se to slovenské poraďte nemůže rozjet?

krkovicka*
Ale už jich tam je hodně registrovaných! Ovšem jestli tam někteří nejsou omylem jako já tady,kdy jsem si myslela že vložit otázku vyžaduje registraci :D

pořád je to ještě brzy, zatím ještě ne celý rok. České se rozjíždělo snad 3 roky *smich*, navíc SK je polovina a podstatná část z nich na české verzi :)

hm*
hodnocení

0x

Já rubriky neřeším, protože stejně koukám jen na "Poslední příspěvky" sesypané z celé poradny. Takže adminovi se na jeho dotaz klidně přiznám, že ani nevím, jaké všechny rubriky tu jsou. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]